Hoppa till innehåll

Inspirationsmöte för Drömmar och Demokrati

Möte

Under våren 2018 kommer Folkteaterns scenkonstfestival Drömmar och Demokrati att turnera i Gävleborg. Vecka 17 kommer festivalen till Hudiksvalls kommun!

Med Drömmar och Demokrati vill Folkteatern skapa och ta del av samtal kring valåret och de ideologier, ursprung och utopiska tankar som skapar identitet och livsval. Hur önskar jag att världen ser ut om hundra år? Om tjugo år? Eller redan nästa?

Förhoppningen är att Drömmar och Demokrati inspirerar människor att utforska dessa teman och frågor på olika sätt, tex genom konst, samtal, utställningar eller andra arrangemang. Folkteatern vill därför möta kulturutövare, organisationer och eldsjälar i alla åldrar för att tillsammans göra denna festival.

Är du intresserad och vill veta mer och bidra med eller samarbeta kring en programpunkt i festivalen så är du välkommen på informations- och inspirationsmötet på Hälsinglands museum tisdagen den 16 januari kl 17.00-19.00! Du behöver inte anmäla dig innan. Fika finns till försäljning.

Läs mer om Drömmar och Demokrati på Folkteaterns hemsida:
http://folkteaterngavleborg.se/program/drommar-och-demokrati/

För frågor kring Drömmar och Demokrati, kontakta projektkoordinator Adam Knapasjö på 073-066 34 89 eller adam.knapasjo@folkteaterngavleborg.se

VÄLKOMNA önskar Folkteatern Gävleborg, Kultur och Fritid Hudiksvalls kommun och Scenkonst Hudiksvall

Publiceringsdatum

  • Publicerad